Globered
Consigue tu propia página webantoniosabatermira Por favor, si la utiliza, solo pedimos

 a cambio que difunda la Web

 en su medio.  Gracias.

 tot carcaixent

0 0 0

Vigília amb els Jóvens a Carcaixent

Por: Antonio Sabater Mira | Publicado: 25/02/2015 18:16 |
 

Vigília d'Oració amb els Jóvens

presidida pel Cardenal-Arquebisbe

de València

 

 

El divendres, 20 de febrer del 2015, a les deu de la nit va tindre lloc en la nostra Parròquia la celebració de la Vigília d’Oració amb els Jóvens de l’Arxiprestat, organitzada per la Comissió Diocesana de Joventut, que va ser presidida per l’Emm. i Rvdm. Sr. Dr. N’Antonio, Cardenal Cañizares i Llovera, arquebisbe metropolità de València. En lloc destacat de l’altar Major va ser col·locada la icona dels jóvens, que va ser arreplegat solemnement, junt amb el peveter per a l’encens, en la vigília celebrada la setmana anterior en la Reial Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats de València.

Al finalitzar el solemne acte pel Sr. Cardenal-Arquebisbe es procedix a la firma en el Llibre d’Or de la Parròquia, en record de la celebració. La dedicatòria diu així:

 

     “Con todo mi afecto, mi oración y mis mejores deseos para esta parroquia y toda la ciudad de Carcaixent en esta noche de oración ante el Señor de tantos, y tantos jóvenes, por los que pido al Señor y que les ayude a conocerle y seguirle. Con mi agradecimiento, mi cercanía y mi bendición para todos y de una manera muy particular para D. Vicente Richart, mi querido amigo y condiscípulo.

Antonio, Card. Cañizares, Arzb. de Valencia. 20,2,15”.

 

A l’acte, molt concorregut, tant de jóvens com de feligresos, assistix també el Vicari Episcopal, diversos rectors de les poblacions de l’Arxiprestat i sacerdots vinculats a la pastoral juvenil. Finalitzat l’acte els assistents van ser obsequiats amb la degustació d’un xocolate calentet.Fotos:

Carmelo Fayos Borrás

 

 

 

Comenta